Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapının mimarildığı geniş malzemenin rastgele bir şekilde çatlak yahut kırıntı olmaması yangın anındaki eminği arttırmak hesabına örutubet sunma eder. Bu yüzden yangın eminği konusunda görmüş geçirmiş firmalar ile çdüzenışmanızın yararı muazzamdır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set yek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf düzlükı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bunlar kabilinden beşer trafiğinin zait ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne muhik ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın yangın kapısı Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hak kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tüm örgülarda en azca 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca kuruluşlarda bulunacak eş adetsına rabıtalı olarak yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı çıkış skorsı da artış gösterecektir.

Lakırtı konusu emanet kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page